Om Arendal Tangoklubb

Arendal Tangoklubb er for alle som er interessert i å danse tango, enten du er helt ny eller en erfaren danser. Klubben har som formål å fremme glede og interesse for argentinsk tango ved å arrangere treningskvelder, sammenkomster, kurser og annen tangorelatert virksomhet.

Gjennom året arrangerer vi sosial dans hver onsdag fra 20-22. Noen onsdager blir det practica (trening) før den sosiale dansen fra 19-20. Dette blir annonsert på forhånd.

I perioder arrangerer vi også TirsdagsTango. Dette er spesielt rettet mot deg som er ny eller gått begynnerkurs i tango. Her øver vi på det grunnleggende og det vil alltid være noen av klubbens litt mere erfarne dansere der til å hjelpe deg videre.

Vi arrangerer også tangokurs med profesjonelle tangoinstruktører, som regel 2 helger hver vår og høst. I tillegg har vi sommerfest og en juleavslutning.

Faste aktiviteter tar pause fra midten av juni til midten av august. Det kan forekomme andre tangoaktiviteter gjennom sommeren så sjekk vår facebook side: Facebook Arendal tangoklubb

Kontakt Arendal Tangoklubb:

Vi leser mail jevnlig så har du spørsmål så kontakt oss gjerne.

Email: arendaltango@gmail.com

Arendal Tangoklubb holder til på Malmbrygga med inngang fra Torvgaten (vis a vis Sjokoladefabrikken) Se etter vår logo på døra.  

Her finner du oss

Styret fra februar 2023:

Leder: Yvonne Neilson 

Nestleder og Kasserer: Oddvar Fodstad

Styremedlem: Rainer Finstad

Styremedlem: Svein Leikanger

Styremedlem: Michael Villmow

Medlemskap:
Medlemskontingent for 2023 er kr. 450.-
Skriv på Navn og epostadresse. Legg gjerne til mobilnummer og postadresse.
Betales til Arendal Tangoklubb, kontonr. 05345911466.

Leie av lokalet:
Det er mulig å leie lokalet vårt for kurs i tango eller annen dans, yoga eller lignende. For info/forespørsel ta kontakt med tangoklubbens epost. Email: arendaltango@gmail.com