Mer info videregående

tangohøst videregående 0508Unik sjanse i høst! Det er første gangen vi har fått booket to så dyktige lærere til å holde kurs hos oss gjennom en hel høst. Anna og Martin, som til daglig lever av å danse/undervise tango i Malmø og København, vil besøke oss tre helger i løpet av høsten. De besøkte oss for første gang i januar i år. At vi får dem hit igjen for å transformere vår tango og utvikle oss som individuelle tangodansere i høst er flott! Anna og Martin er i tillegg til å være dyktige dansere og gode pedagoger også uhøytidelige og flotte mennesker. Vi vet at dersom du blir med på dette unike opplegget vil du lære masse, få bedre teknikk og utvikle deg mye på relativt kort tid😊. For best mulig transformasjon av oss vil Anna og Martin gi oss hjemmelekse og noen av klubbens videregående dansere vil ta opp hjemmeleksen på film og tilrettelegge slik at vi får trent på hjemmeleksen og blir bedre til neste gang Anna og Martin kommer.  Vi legger opp til, i første omgang, trening hver onsdag (før Milonga) fra september til jul. Hvis noen ønsker å trene mere så er det selvsagt mulig i de tidene hvor det ikke er andre folk i lokalene våre.

For de av dere som ikke kan delta på hele opplegget så har vi lagt inn en dropin-klasse hver kurshelg. Denne inngår i høstpakken for videregående men er åpen også for de som ikke har meldt seg på høstpakken. Dropin-klassen vil ikke inngå i øvingstiden. Ingen påmelding til dropin-klassene.

Anna og Martin er etterspurt og for å kunne bekrefte at dette blir noe av trenger vi påmelding tidlig og senest innen 1. august. Mer om påmelding finner du nederst.

Så da gjenstår det bare å sette av følgende tider i kalenderen til høsten:

Kurs med Anna og Martin i september:
Fredag 6.september: 1930-21
Lørdag 7.september: 1430-16 og 1630-18 Dropin-klasse vals
Søndag 8.september: 1330-15

Kurs med Anna og Martin i oktober:
Lørdag 26.oktober: 16-1730 og 18-1930, dropin-klasse milonga
Søndag 27.oktober: 1330-15

Kurs med Anna og Martin i november:
Lørdag 23.november: 16-1730 og 18-1930, dropin-klasse milonga
Søndag 24.november: 1330-15

Trening på hjemmelekse 10.september til 10.desember:
Hver onsdag fra 19-20 (dette kan endre seg/utvides)

Pris for alt er 3300 per pers. Medlemsrabatt kr 200.
Hvis du velger betaling med VIPPS, når du melder deg på, kan du dele opp betalingen i tre. Hvis ikke kan du betale alt under ett til Arendal Tangoklubb, kontonr. 05345911466 (husk å skriv navn)

Påmelding i par. Hvis du ikke får til å finne kurspartner kan du melde deg på alene men du blir da satt opp på «venteliste» så «parrer» vi de som har meldt seg på alene. Påmelding er bindende.

Da gjenstår bare en ting😊 Meld deg på her innen 1.august: https://arendaltango.wordpress.com/anna-martin-hostkurs2019-videre/
Alt foregår i Arendal tangoklubb sine lokaler på Malmbrygga, inngang fra Torvgaten (4-6) vis a vis sjokoladefabrikken. Ta kontakt med oss på Facebook eller arendaltango@gmail.com hvis du lurer på noe. Velkommen! 😊