Da er programmet for en helg full av tango, musikalitet og improvisasjon klart

Naniog-Kristian-FB-784x295-event

Nani Maria Gonzalo & Kristian Andersen

Musicality and improvisation

Fredag 27.november

1930-2100:     Follow up class for beginners part 1; Basic tools and musicality

Saturday 28. november

1230-1400:     Follow up class for beginners part 2; Basic tools and musicality

1430-1600:     Tango; Trabajo de improvisación. Ever wondered how you can make the most of tango’s improvisatinoal structure? Come to this session and find new ways to create your own personal dance through improvisastion.

2100-…..:        Milonga with show. Dj Kristian.

Sunday 29.november

1300-1430:     Tangovals; All about the flowing rhythm. How do I start? How do I end? What do I do in between? We will work with musicality and structure in tangovals, giving practical exaples on how we can make a nice cariety of our tangovals.

1500-1630:     Tango; Musicalidad de la mano de Osvaldo Pugliese. Osvaldo Pugliese, known for his unique and inspirational style. Learn how to shape your movements and musicality with some of his most popular works. Here we will also focus on beautiful aesthetic footwork:-)

Nivå på kursene: oppfølgingskurs for begynnere følger opp begynnerkurset fra september. Vi håper alle som deltok på begynnerkurset i september ønsker å bli med her. Dersom du ikke har danset på en stund og vil friske opp er dette rette kurset for deg. De andre kursene er for de som har danset en del. Her skal det være noe for alle også de som har danset lenge:-)

Priser:

Milonga: kr 100,-

1 kurs: kr 300,- for medlemmer (kr 350,- for ikke medlemmer)

2 kurs: kr 500,- for medlemmer (kr 600,- for ikke medlemmer)

3 kurs: kr 700,- for medlemmer (kr 850,- for ikke medlemmer)