Nå kan du melde deg på

Programmet for helgen 8.-10.april med Kristian Andersen er klart

Fredag 21.00 – ….: Milonga med sosiale overraskelser av og med instruktør og kveldens DJ, Kristian Andersen fra København.

Los 4 Grandes del Tango                                                          

Di Sarli
        Troilo     En musikalsk reise med utgangspunkt i disse 4 orkestrene, via et par andre orkestre, og deretter videreutviklingen av tangoen til nåtidens sprell-levende orkestre.
D’Arienzo
        Pugliese

 

April--Kristian-kun-figurTema for helgen blir en herlig blanding av kunnskap om tangomusikk og musikalitet i dansen, også iblandet litt kultur. Kristian legger derfor opp til en helt spesiell helg for oss hvor alle sansene skal trenes, med en miks av lytteøvelser til forskjellig orkestre og litt om hvordan man setter sammen musikk for dans. Danseøvelser til hvert orkester. Hva passer til dette orkesteret og hva passer ikke?  Denne helgen vil gi et supert grunnlag for musikalitet i dansen for både førere og følgere, som igjen vil gi deg mye med tanke på opplevelsen av dansen.