Vi ønsker godt nytt tango-år med tangoprogram under Arendal vinterfestival 26-29.januar 2017

2017_Vinterfestival_Event_Milonga_15YRS.png

Pablo Fidanza og Julia Marini kommer igjen til Arendal tangoklubb. Vi er igjen en del av Arendal vinterfestival sitt program og tilbyr denne gangen Intro-kurs i Argentinsk tango. Dette er for deg som er helt ny eller som har gått begynnerkurs før og vil starte opp igjen.

I anledning Arendal Tangoklubb 15-års jubileumsår, så har vi noe ekstra moro på lager til alle tangodansere på den «bløde kyststribe», nemlig et dedikert Milonga-kurs slik at vi kan alle lære oss denne artige dansen.

Hvem er kurset for?
Nivået på kurs i Milonga er for litt øvet:
Det betyr at du har gått grunnkurs i tango/danset litt, samtidig som det bygges på med mere avanserte ting for de som har danset lengre. Lurere du på om kurset passer for deg, ta kontakt med oss.

Litt om kurset fra Pablo Fidanva og Julia Marini:
«The milonga is a cheerful, fun and fast rhythm. We want those who attend the workshops to learn to enjoy it in a relaxed and stress-free way. We will work with technique, musicality, figures and ornaments for all levels. For those who are starting to dance, we’ll give an introduction to the milonga and it’s basic concepts and go in depth for the more advanced, learning new steps and different ways to play with music. It’ll be fun! Don’t miss it, we hope to see you!!!».

Lørdag 28.januar kl 21 åpner vi dørene for en liten jubileumsfeiring. 2.februar for 15 år siden ble Arendal tangoklubb etablert og vi gleder oss til jubileums-Milonga (sosial dansekveld) med oppvisning av Pablo og Julia. Vel møtt!