Vi åpner tangodørene for dans og trening igjen fra neste uke!

Noen har kanskje lengtet seg syk etter tango andre har kanskje opplevd at tangoen er blitt litt fjern under pandemien eller kanskje begge deler er tilfelle. Skulle terskelen for å gå på tango ha blitt kjempehøy så anbefaler vi på det sterkeste å ta skoa under armen, tråkke høyt og fort over dørterskelen og komme på tango. Tangovenner, tangomusikk, og lokalet vårt venter på dere!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen tilbake!

Tirsdagstango 17.august fra kl 19-21 ( Mest fokus på trening og det grunnleggende i tango. Alle er velkommen )

Onsdagstango 18.august fra kl 20-22 ( Dans og noen ganger organisert trening. Alle er velkommen)

Litt om oppstart av aktiviteter:

Det har vært en vanskelig periode for mange og vi kjenner vel alle på dette i større eller mindre grad. Tango er en sosial dans hvor det mest vanlige er å bytte partnere ofte. Dette er en del av essensen, kulturen og noe av det som er fantastisk i tangoens verden, men som nå kanskje kan føles vanskelig etter en lang periode uten tango og en hverdag med pålagt avstand til andre mennesker.Situasjonen en tid fremover er at noen er fullvaksinert, mange har fått en dose og noen er ikke vaksinert.

Vi i styret legger ikke føringer denne gangen på hvorvidt dere skal bytte partner eller ikke, det blir opp til den enkelte. Vi ber derfor alle om å være åpne om hva dere ønsker/ikke ønsker. Hvis noen har lyst til å bruke maske så er det ok. Har du lyst til bare å komme for å treffe tangovenner og ta en kaffe uten å danse er det også lov:-). Når vi nå åpner opp igjen skal vi sammen bidra til å skape et miljø i Arendal tangoklubb som føles trygt for alle og med respekt for hverandres grenser og følelser rundt dette med unntak fra 1-meter, bytting av dansepartner og klemming.

Dere må fremdeles skrive dere opp når dere kommer, med telefonnummer (i tillegg til å betale). Håndsprit vil stå fremme som vanlig og bør benyttes. Er du syk så vær snill å bli hjemme.

Håper vi sees!