Aktivitet fremover

Styret ønsker å holde tangoklubben i live inntil alt blir som normalt og vi håper det ikke er alt for lenge til nå.

Det er kjedelig at vi fortsatt må skrive om smittevern og nasjonale korona tiltak og vi håper det snart er lys i tango tunnelen. De nasjonale korona tiltakene sier litt forskjellig: For voksne anbefales det å ikke drive med organisert aktivitet innendørs. Videre er det tillatt med arrangementer med maks ti personer innendørs.
Styret har valgt å tolke dette som at vi kan være maks 10 personer i tangoklubbens lokale for arrangement. Man må ha fast dansepartner og dere må registrere dere dersom dere ønsker å komme. Er du syk eller mistenker at du kan være smittet er det best å være hjemme av hensyn til andre.  Ellers husk håndsprit/håndvask og 1 meteren til andre enn nærkontakter.

Vi skjønner at det er vanskelig for alle de som ikke har fast dansepartner i disse tider men det går an å stikke innom å si hei allikevel eller bli med å trene på egenhånd hvis dere har lyst.

Tilbudet fremover er:
De første tre onsdager, fra 17.februar, Tangovals med Harald og Brit. kl 20-22.

TirsdagsTango fortsetter med en fast gruppe fra begynnerkurset med Anna og Martin. Vi er syv stk allerede men det er plass til tre til. Så har du lyst til å være med fremover så ta kontakt med oss. Vi er der hver tirsdag fra 1930-21. Tone er alltid der for å gi litt mer utfordringer:-)

Du treffer oss på epost: arendaltango@gmail.com og på facebook . Skriv en melding til oss og vi svarer så fort vi kan.