Info

Først en gladnyhet!. Vi har booket Anna og Martin helgen 17-19 september, så hold av denne helgen. Vi håper inderlig at vi da kan børste støv av tangoen under normale omstendigheter. Mer info om dette og andre ting vi planlegger kommer så fort det er klart:-). 

Så til nåværende situasjon. Vi stengte ned klubben i tråd med lokale retningslinjer til over påske og meningen var å åpne opp igjen for noe aktivitet rett over påske. Som alle vet så har det i senere tid kommet strengere nasjonale retningslinjer som hindrer oss i å åpne opp igjen rett over påske. Vi må derfor avvente til det lettes på de nasjonale/lokale tiltakene. Vi følger med og åpner opp for aktivitet igjen så fort vi kan.

I mellomtiden, hold tangoen «varm» inni dere, hør på tangomusikk, dans eller øv hjemme om dere kan og har lyst:-) Vi håper dere klarer å holde tangomotet oppe en stund til og ikke minst håper vi at alle holder seg friske.

Styret ønsker dere alle sammen en riktig god påske!